Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Laman Web Rasmi Zarraz Authorised Stokist Kajang

Trendy:

Laman Web Rasmi Zarraz Authorised Stokist Kajang

excema

Anda Mungkin Ada Eczema Jika 

 

Kadang-kadang kita memang tak perasan kita ada eczema.

Sebabnya, tiada sebab spesifik diketahui menjadi penyebab masalah kulit ini.

 

Read more...
 
SLIMMING GEL

Nantikan keluaran produk terbaru daripada Zarraz Paramedical iaitu RESHAPING BODY GEL

Pastinya produk ini akan membantu untuk memecahkan lemak badan pada tempat yang anda sapu. Banyak kebaikan dengan produk ini yang pasti anda akan dapat.

 

Read more...
   
KKM 2

INFO

Untuk rujukan pengguna dan ejen - ejen Zarraz Paramedical mengenai produk Zarraz Paramedical .

Produk Zarraz Paramedical sah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Produk Zarraz Paramedical selamat digunakan untuk semua. Untuk rujukan anda klik link ini untuk semakkan http://portal.bpfk.gov.my/index.cfm?&menuid=47&h

untuk carian di :

QUEST 3 ( kategori Cosmetic Product Only )

 

Read more...
   
jerawat sensitif 2

Memperkenalkan 1 lagi produk TERBARU dari Zarraz Paramedical; SPF50 (Acne & Sensitive Skin)

- non-toxic
- selamat digunakan utk semua golongan.
- tidak akan menyebabkan liang roma tersumbat.

Read more...
   
jerawat dan sensitif

New Product

 

Memperkenalkan produk terbaru dari Zarraz Paramedical, CALMING CLEANSER ROSE

CALMING CLEANSER ROSE merupakan pencuci wajah yang dicipta formulanya bagi kulit yang bermasalah seperti jerawat , dan kulit yang sensitif (conjested skin) akibat daripada pengelupasan yang teruk seperti (hydrokuinon dan merkuri.

Read more...
   
jerawat

New Product

 

Memperkenalkan " PERFECT TOUCH FOUNDATION " oleh Zarraz Paramedical.

  • Dikenali sebagai " wonderful beautiful cream ". Tanpa perlu rawatan laser, pengelupasan , atau apa sahaja rawatan kecantikan yang menyakitkan untuk mendapatkan kulit yang cantik
  • Read more...
   
lip magic

LIP MAGIC

 HOT ITEM

Lip magic yang pertama di Malaysia yang mengabungkan keunikan marine collagen bersama Hormon Phystrogene.

Dengan 11 bahan utama, lip magic dapat membantu memperbetulkan serta menstabilkan hormon pada tempat sapuan. Bukan sahaja boleh digunakan pada bibir, malahan dijadikan sebagai pemerah pipi serta 'kawasan' yang anda ingin 'pink' kan.!!!
Boleh digunakan untuk kaum wanita serta lelaki . 

 

Read more...
   
collagen

ZARRAZ PURE MARINE COLLAGEN

  Dah Cuba Zarraz Pure Marine Collagen

Kalau belum, rugi tau!!! Dah cuba baru tau.....Fuyooo Power!!!


ZARRAZ PURE MARINE COLLAGEN menggabungkan Super-antioxidant Astaxantin & Glutathione, diadun bersama hydrolysed Fish Collagen (HFC) dari Perancis untuk membnatu tubuh melawan sel-sel kanser dan radikal-radikal bebas di dalam udara dan persekitaran. ZARRAZ PURE MARINE COLLAGEN adalah suatu formula kolagen bersama serat-serat daripada pati buah oren di adun bersama ekstrak dan serat buah cheri yang mengandungi acerola iaitu sejenis vitamin C dalam bentuk flavonoid.

 

Read more...
   
never give up hair care

NEVER GIVE UP HAIR CARE

 RAHSIA MENGATASI MASALAH RAMBUT GUGUR

 

Rambut gugur bila dibiarkan nanti jadi la PULAU ye tak.. tapi yang bestnya ada gak orang panggil prof... kalau perempuan lak rambut gugur ala-ala pulau tu, orang panggil apa ye? 

risau bila dah licin nanti kawan semua lari?
takut nanti kene ejek jadi prof di usia muda?
 takut suami/isteri dah tak nak usap2 kepala lagi?
sakit hati tengok iklan syampu?
pening bila sikat rambut, gugur dah macam pesakit leukimia?
sakit mata tengok dalam bilik air, rambut gugur bersepah?
serabut tengok lantai bilik penuh dengan rambut?
                                

 Masih buntu kerana semakin hari rambut gugur semakin menjadi-jadi?

Inilah saatnya untuk anda ketahui... 

Read more...
   

PROGRAM KEUSAHAWAN ZARRAZ (PKZ 1, PKZ 2, PKZ 3)

 PROGRAM KEUSAHAWANAN ZARRAZ 3

PELUANG PERNIAGAAN : Usahawan Home & Mobile SPA

 

 

ZARRAZ PARAMEDICAL AKAN MENGANJURKAN SATU PROGRAM KEUSAHAWANAN ZARRAZ 2 sesi ke 3 yang telah diadakan pada 22,23 & 24hb Februari 2013. ( ANJURAN ZARRAZ MOBILE KIOSK & SPA , 69z Academy )…Bertempat di No.36, Jalan Suakasih 3/1, Bandar Tun Hussein Onn, 43200 Cheras, Selangor.

Read more...
   

Page 1 of 4

  • «
  •  Start 
  •  Prev 
  •  1 
  •  2 
  •  3 
  •  4 
  •  Next 
  •  End 
  • »

MAKLUMAT PENTING!!!!

Untuk Sebarang Pertanyaan , Sila Terus Hubungi (CALL/SMS/WHATSAPP)
Di talian 017-3335737 supaya pertanyaan anda boleh dijawab dengan SEGERA. Anda juga boleh meninggalkan mesej di FACEBOOK kami. Jika anda meninggalkan komen diruangan komen web ini , kemungkinan persoalan anda lambat dijawab. Ini disebabkan kami mempunyai kekangan masa untuk melihat web ini kerana terlalu sibuk dengan tempahan dan proses penghantaran kepada pelanggan kami yang tidak kurang dari 10 orang sehari.

Kalendar

November 2014
SMTWTFS
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Masa Itu Emas

Waktu Solat

Carian

DARI MATA TURUN KE HATI

Kecantikan dan keindahan ialah suatu Anugerah Allah kepada manusia yang boleh menilainya dengan saksama. Kedua-dua konsep abstrak itu adalah subjektif, kerana sesuatu yang cantik dan indah kepada seseorang belum tentu cantik dan indah pada orang lain. Kecantikan tidak saja terbatas kepada wanita, tetapi semua kejadian Allah yang ada dimuka bumi yang boleh kita lihat dan juga yang boleh kita bayangkan melalui Al-Quran dan Sunnah yang ada di syurga atau di alam kemudian. Apabila seseorang memandang wanita yang cantik, bukan fizikalnya yang penting dilihat, tetapi kecantikan dan keindahan makhluk Allah itu yang perlu kita perhatikan. Cantik ertinya tidak ada sedikit pun cacat pada dirinya dan indah sebab kombinasi wajahnya yang serasi dengan konsep keindahan yang kita ada. Akhirnya kita akan mengakui bahwa cantik dan indah itu dari Allah dan setiap ciptaan Allah itu lengkap dan sempurna.

Siapa Ditalian

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterHari Ini854
mod_vvisit_counterSemalam818
mod_vvisit_counterMinggu Ini4406
mod_vvisit_counterMinggu lepas5916
mod_vvisit_counterBulan Ini24639
mod_vvisit_counterBulan Lepas18736
mod_vvisit_counterKeseluruhan Hari358427

We have: 10 guests online
Your IP: 54.80.43.90
 , 
Today: Nov 27, 2014

Events Terbaru

There are no upcoming events currently scheduled.
View full calendar

Email@zarraparamedical


Hanya Untuk staff Zarra Paramedical sahaja. Sila berhubung dengan admin untuk mendapatkan katalaluan anda

Sila klik di sini untuk ke email anda.

Facebook Zarraz

Log Masuk(Staff)



SENARAI TRACKING NUMBER POS LAJU

EM324142386MY
NUR SHAHIDZAN ABDUL SAMAD
EM352059089MY
AZMATUN AHMAD
EM324142457MY
AZWANI MOHD SALLEH
EM324142372MY
AZMATUN BINTI AHMAD
EM324142443MY
CHE RAZIYUSNITA IRNI
EM397576012MY
AZWANI MOHD SALLEH
EM324142465MY
MAHFUZ BIN IBRAHIM
EM425297400MY
AZWANI MOHD SALLEH
EM352058843MY
SITI NORIZAZAYA JAMAL
EM352058809MY
MAHFUZ BIN IBRAHIM
EM425297342
SAIDATINA NUR AISHAH
EM428087983MY
RAHMAH BINTI RASHID
EM428087952MY
NURUL JIHAN ZULKIFLI
EM428087918MY
MAHFUZ BIN IBRAHIM
EM428087949MY
SAIDATINA NUR AISHAH
EM428087881MY
MAHFUZAH MD SALLEH
You are here:

Tagline Zarraz

kulit kusam, jerawat batu, jerawat nanah, jerawat, kosmetik, produk kecantikan, Zarraz Paramedical, blog kecantikan, wanita, jeragat, pigmentasi, kulit bermasalah, wrincles, skin care, lingkaran hitam bawah mata, white head, black head, bintik putih, bintik hitam, pori terbuka, mobile spa, spa, usahawan, online, wajah, putih, awet muda, beauty, kecantikan, masalah kulit, kulit berminyak, kulit kering, kulit sensitif, cerah, gebu, anjal, anti aging, ayuverda, aromaterapi, paramedical, kulit tidak sekata, cantik, sihat, berseri, parut jerawat, parut hitam, resdung, cantik, lip, saffiya